Ravioolid basiilikupesto ja kirsstomatitega

Kas teadsid, kui maitsvad on värsked ravioolid? No lihtsalt super head!  Eriti head veel koos basiiliku pesto ja kirsstomatitega. Ja mis peamine, neid on väga lihtne valmistada - ravioolid keevad 2-3 minutit, samal ajal valmistad ette teised komponendid - no mis saab olla veel lihtsam ja kiirem!
Mina serveerisin ravioole salatina - nii jäi tulemus minuarust mitmekesisem ja kergem. Teoreetiliselt võid sina soovi korral ka salatilehed ära jätta ja miks mitte kasutada ainult põhikomponente - ravioole, tomatid, pestot ja küüslauku.

Vaja Läheb (kogused kahele): 
250 g pasta ravioole - mina kasutasin PASTA JULIA seenetäidisega ravioole, müüakse Selveri gurmeeletis
peoga salatilehti
3 tl basiilikupestot + 2 tl salati peale
10 kirsstomatit
parmesanilaaste
praadimiseks võid
piinisaeemneid
2 tl oliiviõli
4 küüslauguküünt



Tegevuskäik:
Tükelda küüslauk ja poolita kirsstomatid. Aseta taldrikutele pisut salatilehti. Pane keema ravioolid - see võtab aega u 2-3 min.

Pruunista küüslauk võiga, lisa hulka pesto ning sega ühtlaseks. Lisa poolitatud kirsstomatid ning kuumuta neid u 1 minut. Lisa keedetud ravioolid ning kuumuta veel 1-2 minutit, mitte rohkem!

Laota salatilehtedele ravioolid ja tomatipoolikud. Sega 2 tl pestot 2 tl oliiviõliga ning piserda segu salatile, lisa ka piiniaseemned ja parmesanilaastud.

Kommentaarid

Populaarsed postitused