Odrajahu pannkoogid õrnsoolalõhega


Seadke end valmis, sest taas tahan teiega jagada ühte lahedat ja lihtsat retsepti, millest ma ise loomulikult tohutus vaimustuses olen. Kuna ma nisujahule pidevalt alternatiivi otsin, siis siin on üks üübermaitsev retsept odrajahust pannkookide valmistamiseks. Ja kuidagi liiga tavalisena tundub mulle ka pannkookide söömine moosiga, seega palju parem ja tervislikum mõte oleks need mõnusad pisikesed odrajahu pannkoogid serveerida endale nädalavahetuse hommikuks hoopiski õrnsoolalõhe, õhukese kurgiviilu ja tillioksaga.

Lõhe valmistasin eelneval päeval. Selleks pole muud, kui fileeri soovitud kogus lõhet, säti taldrikule, raputa peale pisut meresoola ja värskelt jahvatatud pipart ning jäta üleöö külmkappi soolduma.


Vaja läheb (kogused kolmele):
1 muna
2 dl keefirit
2 dl odrajahu
näpuotsaga soola
1 tl suhkrut
0,5 tl küpsetuspulbrit

Serveerimiseks: 
õrnsoolalõhe
värsket kurki õhukeste viiludena
värsket tilli


Tegevuskäik:
Vahusta mikseriga muna, lisa keefir ja kuivained, sega kõik kokku ning küpseta väikesed pannkoogid keskmisel kuumusel õliga määritud pannil.

Serveeri pannkooke õrnsoolalõhe, värske kurgi ja -tilliga


Kommentaarid

Populaarsed postitused