100% patuvabad õunatšipsid


Süüa on hea ja maru raske on end igasugu ahvatlustest pidevalt eemale hoida. Minul see enamasti kipub ebaõnnestuma. Ja kui porgandi ja kurgi krõmpsutamisest ka juba enam kui küllalt on, siis läheb asi eriti käest. Ma rääkisin muide praegu endast, mul on kohati tõesti raske oma isusid vaos hoida. Vaatamata sellele, et mul ei ole kombeks pidevalt näksida, tuleb ette ka vastupidiseid olukordi. Õunatšipsid on selleks muide täiesti 100% patuvaba alternatiiv - õun, kaneel ja ei mingit suhkrut ega muud jama! Valmistamiseks pole justnagu midagi eriti teha vajagi, ahi teeb kõik sinu eest!


Vaja läheb (valmistamine kahe ahjuplaadiga): 
3 keskmise suurusega õuna
kaneeli

Tegevuskäik: 
Pese õunad, lõika neist imeõhuksed viilud. Selleks vajad sa head teravat kokanuga. Pane nüüd ahjupannidele küpsetuspaberid, ning laota õunaviilud ühes kihis paberile. Pane mõlemad pannid ahju - üks üles, teine alla ning vali reziimiks pöördõhk ja 100 C. Hoia õunu ahjus 1 h, peale mida keera õuntel teine pool ning hoia õunu jällegi ahjus 1 h.
Lõpetuseks lase õuntel ka ahjus jahtuda - see kuivatab neid veelgi. Tulemuseks on täiesti patuvabad krõmpsud ja maitsvad õunatšipsid.


Kommentaarid

Populaarsed postitused